sobri

Sobri Jóska Élménypark

Kislőd határában található a híres bakonyi betyárról elnevezett Sobri Jóska Bakonyi Kalandpark, ami feledhetetlen élményeket kínál minden látogató számára. Mindenki saját kedvének megfelelően válogatnak az itt található játékok közül, és nem csak a gyerekek részére, de a felnőttek részére is kialakításra kerültek olyan élményelemek, amiket ők is önfeledten kipróbálhatnak.

A kalandparkban található mászófal, ami egyaránt erőt, bátorságot és ügyességet is igényel. A mászófal magassága 9 méter, de a csúcsot kezdő és haladó mászóútvonalon is el lehet érni, így a lassabbak is könnyen teljesíthetik a távolságot. A mászófalat felnőttek és gyerekek is kipróbálhatják. A parkban található egy úgynevezett ejtőgép is, melynek során szabadesést lehet végrehajtani a 12 méter magas torony tetejéről. Ha elég bátor és adrenalinfüggő vagy, akkor ez a játék neked való!

Rengeteg játék közül lehet még választani, ilyen például a 3D karika, az Airbike, a bob pálya, a drótkötélpálya, gyermekeknek elektromos kisautók, az extrém hinta, amelyen egy időben három bátor látogató tudja kipróbálni a csaknem 11 méter magasból induló hintát, melynek kilengési pontja 9 méter. Találhatók még gokartok, hófánk, jetski, gyermek kisvasút, és sok számos véget nem érő játék. A kalandparkhoz tartozó Hámori-tavon egy strand is kialakításra került, a park kijelölt területein a sátor- és lakókocsihelyek mellett apartmanok is kialakításra került. 

Szállóvendégeink 10%-os kedvezményt kapnak a napijegy árából a Sobri Jóska Élményparkba:

Tags: No tags

Comments are closed.