Meghitt esküvő a Bakony szívében

Esküvő a házban

Családias esküvői helyszín, mely egész évben várja a vőlegényeket és mátkáikat, hogy itt tarthassák hetedhétországra szóló lakodalmukat. Mi még megpróbáljuk őrizni a tradicionális esküvők jegyeit, szeretjük ha a ház mulatós muzsikától hangos és vőfély tartja élénken a násznépet. Nálunk biztosan lesz helye forró húslevesnek a menüsoron és az éjféli töltött káposztáról sem feledkezünk meg.

Annak ellenére, hogy szívünk húz a tradíció felé, ha mégis valami újra és modern esküvőre vágytok kis csapatunk ebben is segítségetekre lesz.

De ami igazán különleges és egyedülálló, az a téli esküvő kínálatunk. Ugye, eszébe se jutna senkinek?! Ugyan már, hisz ki tart esküvőt napsütés és nyári meleg nélkül?! Az az igazság, mi sem terveznénk téli esküvőt, ha nem ez a táj tárulna elénk. Mi nem tudunk ellenállni a hófedte bakonyi erdőnek, annak a hangulatnak, amit egy hideg téli estén egy át mulatott éjszaka ad számunkra. A hideg tálak helyett fontos szerepet kaphatnak a meleg ételek, a röviditalok mellé pedig becsempészhető a forralt bor.

Vitathatatlan előnye a téli esküvőknek, hogy a hideg elleni védekezés eszközeiként előkerülnek a meleg szőrmék, bundák, kézmelegítők. Ezek pedig olyan különleges eleganciát kölcsönözhetnek a lakodalmunknak, amit minden nyári menyasszony megirigyelhet.

Nem csak a kiegészítők terén, de a rendezvényhelyszín megjelenésén is sokat dobhat egy gyönyörű behavazott nap. A jégvirágos csillogás nem csak elegáns és stílusos, de igazán egyedi is! A fotók szempontjából is tagadhatatlan, hogy télen sokkal különlegesebb képek készíthetők. A hó és a jég csillogása varázslatos atmoszférát teremthet! Arról pedig még nem is beszéltünk, hogy a karácsony előtti időszak az év legmeghittebb időszaka, s mikor máskor lehetne romantikusabb egy esküvő, mint a szeretet ünnepének időszakában?

Téli esküvő

Különleges érzelmek fűznek minket a télhez, ezért meleg szívvel ajánljuk vendégházunkat téli esküvő helyszínéül.

Mindezzel nem azt szeretnénk sugallni, hogy csak télen tudunk elképzelni házunkban esküvőt, leginkább csak arra szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy kicsi országunkban azon kevés helyszínek egyikén vagyunk, ahol különleges és egyedi lehet egy téli esküvő is.