Gasztronómia

Lelkes, elhivatott séfünknek köszönhetően elhatároztuk, hogy kizárólag az eredeti receptek alapján folytatjuk hagyományainkat. Éttermünkben házias és vadételekkel várjuk Vendégeinket.
Egyedi, fából faragott bútorzatú, márványkandallós, vadászlak hangulatú éttermünkben 50 fő tud helyet foglalni.

A teljesség igénye nélkül

Amit még kínálunk

Borkóstolók:
a Balaton és a Somló ölelésében, házunkban megannyi íz és illatjegyű bor közül válogathatunk. Fedezd fel bortípusainkat, a magyar bor történetét és a borfogyasztás etikettjét

Hidegtálak:
Vendégeink megkóstolhatják saját készítésű füstölt termékeinket, melyeket igényesen összeállított tálakon kínálunk – mangalica sonka, kolbász, szalonna, különböző ízesítésű házi sajtok, vadból készült termékek, házi lekvárok, idény jellegű friss kerti zöldségek, gyümölcsök, körözöttek és séfünk sváb specialitásai

Kemencés sütés:
Pár évtizede nagyanyáink még fatüzelésű kemencét használtak. A mindennapi kenyér, egy egyszerű lepény, vagy rétes, az ünnepi sültek mind kemencében készültek! Ezt szeretnénk mi is feleleveníteni, amikor vendégeink részére elkészítünk egy finom kemencés ételt.

Kemencés ételeink:
Kacsa, liba, malacsült, csülök, saját készítésű hurka-kolbász

Esküvői és rendezvényes Menü ajánlatunkkal kapcsolatban kérjétek segítségünket.

A legnagyobb összejövetel

Disznóvágás

A disznóvágás hazánkban tradíciónak számít. Magyarországon a paraszti háztartások egyik legnépszerűbb elfoglaltsága, melynek során a háznál nevelt sertés hagyományos levágása, a hús feldolgozása, és az ezt követő hagyományos vacsora a program. A falusi népszokások közül az egyik legtöbb embert megmozgató közösségi esemény volt. Ezt a hagyományt szeretnénk testközelből bemutatni. Akár céges évzáró programként, csapatépítő tréningként, vagy csak egy baráti társaság megörvendeztetésére, válasszátok a Bakony Kőhegy Vendéház hagyományos disznótoros programját.

A disznóvágás megmozgat mindenkit, nálunk az egész utca jelen van, kicsiktől a legnagyobbakig, kiveszi a részét mindenki, igazi közösségi eseménynek számít.

A disznó feldolgozása séfünk és a böllér irányításával zajlik. Igény szerint aktív részvétellel a szétbontásban, pörkölésben, a hurka-kolbász bekeverésében, ízesítésében, töltésében. Ha részt szeretnél venni kollégáiddal egy igazi vidéki disznóvágáson vagy csak egy igazi, házi készítésű disznótoros lakomára vágysz: céges csapatépítés, baráti társaságok népszerű programja lehet a disznóvágás.